Derby ve Veletově rozhodl Hejduk !

09.10.2009 08:54

V neděli se ve Veletově sehrálo místní derby! Přijelo totiž " béčko " z Týnce nad Labem a s ním i dvě desítky fanoušků s bubnem, trumpetami a vlajkami. I samotní hráči se na tento zápas těšili, jak mi potvrdili David Oliva, Dušan Sýkora a hlavně Lukáš Veselý, který pro tento zápas poprvé sehrál roli kapitána. A premiéra mu vyšla! Veletov zvítězil !

První gól mohl dát už v 18 minutě Zdeněk Řehák, jenže na centrovaný míč nedosáhl. Jeho zaváhání ale napravil ve dvacátétřetí minutě jeho jmenovec Zdeněk Hejduk, který perfektně přehodil golmana a poslal Veletov do vedení! Další šanci měl v 35 minutě Tomáš Formánek, jenže branku jen těsně přestřelil! I druhý poločas byl bohatý na gólové šance, hrálo se ze strany na stranu a dobrou atmosféru utkání doplňovali týnečtí fanoušci. Do šancí se dostávali Zdeňkové Hejduk i Řehák, Honza Buňata, Lukáš Veselý, Dušan Sýkora i jiní, ale díky skvělým zákrokům golmanů na obou strtanách žádný gól už nepadl. Pouze pět minut před koncem dostávají hosté naději, jenže gól dávají s ofsaidu, proto neplatí! A tak Veletov vítězí a vrací se zpět na třetí místo. Milan Pohanka po návratu do branky vychytal čisté konto, tak jsem sám zvědav, koho trenér Zbynďa Sandholc postaví do branky v příštím kole ve Vrbové Lhotě, které se hraje v SOBOTU 10. října od 16,00 hodin!

Nebovidy v sobotu porazili i Starý Kolín a po sedmi kolech suverénně vedou tabulku s plným počtem bodů! Na opačném pólu tabulky vystřídali Radovesnice II poslední Pašinku...