Desáté kolo bylo hodně zajímavé a padlo v něm celkem 42 gólů !!!

27.10.2009 06:58

V 10 kole Veletov nastoupil už v sobotu na půdě v Ovčárech. Toto utkání mělo jednoznačný průběh. Hrálo se totiž převážně pouze na jednu bránu a střelecká listina nakonec hovoří sama za sebe. Oba Zdeňkové, Hejduk i Řehák vstřelili hattrick a výborný zápas odehrál i Honza Buňata, který tři góly pro své spoluhráče připravil. Veletovská kanonáda začala v 15 minutě, Tomáš Formánek před brankou přihrává Honzovi Buňatovi, Honza Zdeňkovi Řehákovi a ten poprvé rozvlnil síť za domácím golmanem! V 26 minutě rozehrává Honza Buňata standardní situaci, na kterou si nabíhá Honza Šedina a dává svůj první gól v sezoně! Třetí gól zápasu padá bohužel za záda Milana Pohanky, kterému při rozehrávce standartky domácích podklouzli nohy a na míč proto nedosáhl! Další góly ovšem znovu vstřeluje Veletov. V 35 minutě znovu rozehrává Honza Buňata přímý kop, ten hlavičkuje Zdeněk Řehák a svým druhým gólem zvyšuje na 3 : 1! Poločas zakončuje David Oliva, který si perfektně pohrál s domácí obranou i golmanem a upravil poločasový stav na 4 : 1 pro Veletov! Druhý poločas skvěle začíná pro Tomáše Formánka, ten ve 49 minutě hlavičkuje centr od Michala Nováka a pokračuje ve veletovské kanonádě! V 59 minutě zakončuje svůj hattrick Zdeněk Řehák, který přehazuje golmana! Po hodině hry odchází ze hry Tomáš Formánek, kterého střídá Vláďa Vedral. A v 62 minutě přichází ke slovu rychlé nohy a kopačky Zdeňka Hejduka, který napodobuje svého jmenovce Řeháka a během šestadvaceti minut třikrát uniká domácí obraně a každý brejk zakončuje gólem! Svým hattrickem tak upravuje stav na konečných 9 : 1 pro Veletov! Zdeněk Hejduk tak vstřelil za poslední tři zápasy už šest gólů.

O gól více vstřelili Velkému Oseku Červené Pečky, které vyhráli 10 : 0! Obrovským překvapením kola je výhra Pašinky nad Starým Kolínem, ta tak znovu boduje ( v předchozím kole sebrala body Veletovu ) a stoupá tabulkou vzhůru! Dolů ovšem klesá Týnec nad Labem, který doma dostal „ čtyřku “ od Polep!! Nebovidy znovu vítězí pouze o gól, snad už na ně taky dojde…/:o Poslední zajímavostí kola je počet gólů, celkem jich totiž v desátém kole padlo ctihodných dvaačtyřicet…

Další kolo bude také zajímavé, alespoň co se týče zápasu Veletova, ten doma totiž přivítá právě Červené Pečky, které nezačli sezonu příliš dobře, ale teď se kolo od kola zlepšují a velký vykřičník pro Veletov znamená poslední výsledek 10 : 0 !!!

Starý Kolín hostí Ovčáry a Nebovidy jedou do Krakovan…