Jiří Fila se po trestu vrátil do sestavy třídvorského béčka a v Polepech opět střelecky zářil. Vstřelil pět branek a stal se kanonýrem Kolínského deníku !!

17.05.2022 14:48

Tento víkend mělo třídvorské áčko volný víkend, takže do zápasu v neděli nastoupili pouze hráči béčka ( Veletova ).  V Polepech se od 14.00 hodin dohrávalo odložené utkání třináctého kola mezi místní rezervou a naším týmem. Do sestavy Tří Dvorů se vrátil po třízápasovém trestu za červenou kartu Jiří Fila, a na hřišti bylo jasně vidět, jak mu fotbal chyběl. Nejlepší střelec třídvorského béčka Polepům nastřílel pět branek a dovedl svůj tým k jasnému, vysokému vítězství 8 : 1. První gól však hned v úvodu zápasu vstřelili domácí hráči, po uklouznutí Ondry Bašisty se zmocnil balonu domácí Nožička, který otevřel skóre. V osmnácté minutě ale srovnal Vasyl Želyzňak a poté začal své střelecké představení Jiří Fila, který vstřelil pět branek. Jednu branku přidal Lukáš Sýkora a jako poslední skóroval z penalty kapitán třídvorského béčka Martin Paďouk. Celý zápas naši hráči kontrolovali klidný průběh hry a domácí hráče téměř k ničemu nepustili. Jiří Fila se díky pěti gólům dostal na stránky Kolínského deníku jako „kanonýr deníku“ pro tento týden ( více info na : kolinsky.denik.cz/fotbal_region/kanonyr-deniku-jiri-fila-za-pet-golu-me-nikdo-neskasne-20220517.html ). Honzovi Horáčkovi v brance, kvůli gólu v první minutě zápasu, těsně unikla druhá vychytaná nula v řadě a celkem čtvrtá v sezoně…

 V tabulce IV.B třídy Tři Dvory B ( Veletov ) díky tomuto vítězství stáhli ztrátu na druhé místo na tři body. V příštím kole čeká oba třídvorské týmy další souběh zápasů. Áčko i béčko hrají v neděli od 17.00 hodin. Tři Dvory A budou hrát v Nebovidech, béčko nastoupí ve Veletově proti spojenému týmu Červených Peček a Pašinky.