Pepa Adamec ve Veltrubech vstřelil tři branky a po zápase ho ze hřiště odvezla sanitka...

02.04.2024 09:58

Veletov se v úvodu jarní části sezony „veze“ na vítězné vlně. Po třech vítězných utkáních jel v neděli na hřiště do Veltrub, kde odehrál další soutěžní utkání v rámci 18.kola III.A třídy. Toto utkání bylo od začátku do konce velice vyrovnané, hrálo se nahoru dolu, ale Veletov měl přeci jen o něco více gólových šancí než domácí Veltruby. V prvním poločase vstřelil první branku v utkání Pepa Adamec, gól ale pro postavení mimo hru neplatil. Pěkný fotbal se hrál i ve druhé půli, Pepa Adamec nejdříve po spolupráci s Lubošem Sýkorou neproměnil „tutovku“ a perfektní střelu Tomáše Bílka neuvěřitelně vychytal domácí golman. Poté se Veletov znovu radoval z gólu Pepy Adamce předčasně, protože se opět jednalo o ofsajd. V 77. minutě už se však skóre zápasu měnilo! Nikdo jiný, než veletovský Pepa Adamec, se do třetice všeho dobrého gólově prosadil, tentokráte regulérně, takže Veletov vedl 1 : 0 !! Domácí hráči se v závěru zápasu pokoušeli vyrovnat, ale veletovská obrana, opět pod vedením zkušeného Lukáše Hartiga jednogólový náskok udržela a Veletov tak slaví čtvrté vítězství v řadě a v tabulce III. třídy zůstává na třetí příčce.

Po utkání si Pepa Adamec ztěžoval na velikou bolest hrudníku, což bylo následkem střetu s protihráčem ke konci zápasu. Z Veltrub ho tedy odvezla přivolaná sanitka rovnou do kolínské nemocnice. Vyšetření však nakonec ukázalo jen naražená žebra, takže hráč zápasu ve Veltrubech bude naštěstí v pořádku!

Vedoucí Týnec nad Labem otočil zápas ve Starém Kolíně a druhé Sendražice zvítězili v Konárovicích. Vysoké vítězství slavili Tři Dvory, které v sobotu deklasovali Nebovidy a na pár chvil se v tabulce dostali před Veletov. Velký Osek v důležitém utkání porazil poslední Štítary a předposlední Krakovany doma neudrželi vedení nad Jestřábí Lhotou a prohráli. Žiželice prohráli v Bečvárech 5 : 1 a právě Bečváry přivítá Veletov v dalším kole soutěže. Zápas Veletova proti Bečvárům se hraje v neděli 7. dubna od 16.30 hodin… Už v sobotu nastoupí Konárovice v Krakovanech a v neděli hrají Tři Dvory v Sendražicích už od 14.00. Vedoucí Týnec doma přivítá Velký Osek, Veltruby hostí Krakovany, Štítary Jestřábí Lhotu a Nebovidy Starý Kolín, tyto zápasy začínají v 16.30 hodin…