ROZJETOU VRBOVOU LHOTU NEZASTAVIL ANI VELETOV A NADÁLE DRŽÍ ČISTÉ KONTO OBDRŽENÝCH GÓLŮ !!

17.09.2013 09:06

Veletovští hráči nadále hledají střeleckou pohodu. Po třech tápasech, kdy vstřelili pouze jeden gól, ve čtvrtém kole ve Vrbové Lhotě vyšli střelecky úplně na prázdno ! Naopak Vrbová Lhota protáhla čisté konto na čtyři zápasy a jako jediná ze třídy ještě v této sezoně neinkasovala ! Veletov má druhý nejhorší útok III. A třídy. O gól méně vstřelil už pouze Týnec nad Labem. A teď k zápasu. První poločas byl herně vyrovnaný, jen na fauly domácích měl pan rozhodčí evidentně jiný metr než na fauly Veletova. O čemž svědčí i to, že Veletov první poločas vyhrál 2 : 0 na žluté karty! Gólové šance však byly na obou stranách, obrany obou týmů ale pracovali, jak měli a tak jsme se gólu dlouho nedočkali. Ve 37 minutě vstřelil gól hlavou Zdeněk Řehák, radost nejen jemu ale překazil zdvihnutý praporek čárového sudího, signalizující ofsajd! Gól neplatil. Ve 43 minutě měli největší šanci zápasu domácí, jenže jejich útočník v klíčovém okamžiku vůbec netrefil prázdnou bránu. V samotném závěru poločasu byl domácími hráči zraněn Tomáš Vokál ! Golman Veletova tak musel střídat. A protože na lavičce náhradníků nikdo neseděl, musel do hry zasáhnout trenér Libor Horáček ( Nutno dodat, že pro nedostatek hráčů Veletova, se k týmu připojili Vláďa Vedral a Jakub Souček, aby byl Veletov alespoň v jedenácti ) !! Ve druhém poločase nahradil v brance Tomáše Vokála David Ježek a do hry se místo Davida postavil právě Libor Horáček. Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Šance na obou stranách, ale bez gólu. A tak už to vypadalo na penaltový rozstřel. Jenže pět minut před koncem vstřelili vítězný gól domácí a Veletov tak znovu prohrál !!

Vedení v tabulce si udrželi Krakovany výhrou v Kolíně nad Štítarama, druhé Veltruby zvítězili doma nad Starým Kolínem a třetím týmem bez ztráty bodu je o skóre třetí Vrbová Lhota, která právě ještě neobdržela gól! Veletov se propadl až na jedenácté místo. Na páté místo se dostali Červené Pečky, které přestříleli Nebovidy na jejich půdě 7 : 2 a druhou vysokou výhrou v řadě stoupají tabulkou vzhůru !  Poměrně překvapivě se ve středu tabulky drží nováček soutěže ze Štítar, jejichž situaci ztěžuje fakt, že jsou nuceni hrát domácí utkání na hřišti v Kolíně! Poslední Týnec nad Labem získal první bod v sezoně za prohru po penaltách. Předposlední jsou také s jedním bodem Ovčáry, které prohráli ve Třech Dvorech!

Příští kolo v sobotu 21. a v neděli 22. září začínají všechna utkání už v 16.30 hodin ! Veletov doma v neděli přivítá Tři Dvory, které před rokem postoupili do okresního přeboru právě o bod před Veletotovem a letos znovu spadli do III. třídy! A  je dost možné, že proti sobě znovu nastoupí bratři Řehákové, Honza v brance hostů a Zdeněk v obraně Veletova…