Veletov čtyři kola před koncem sezony spadl na dno tabulky! Všechny domácí týmy ne svém hřišti bodovali!

19.05.2014 21:10

To, k čemu se v posledních zápasech schylovalo, je čtyři kola před koncem hořkou realitou. Veletov spadl na poslední místo tabulky, kde vystřídal Nebovidy a po patnácti letech by mohl v příští sezoně hrát nejnižší čtvrtou třídu! V posledním kole Veletov nastoupil na hřišti prvních Krakovan, které ho deklasovali výsledkem 9 : 1. Gólman Veletova David Ježek se zranil už při prvním vstřeleném gólu v patnácté minutě. Porvní poločas ještě dochytal a obdržel ještě dva góly, ale do druhého poločasu do branky nastoupil Honza Horáček, který pustil téměř každou střelu, která šla na bránu. Čekání na gól ze hry ukončil Michal Javůrek, který vstřelil svůj první gól v dresu Veletova a ukončil veletovské čekání na 386 minutách. Krakovany nedali penaltu a vstřelili gól z ofsajdu, takže výsledek mohl být i vyšší, Veletov téměř nic nepředvedl. Veškeré jeho šance končili v domácí obraně, kromě pár střel, které do brány nemířili.

Veletov tak byl po sobotních utkáních na předposledním místě, protože Hradišťko porazilo Sendražice a čekalo se jak dopadne nedělní duel v Nebovidech, kde hrála Jestřábí Lhota. No a protože domácí zvítězili, Veletov šel ke dnu! Druhé Veltruby porazili zachraňující se Týnec nad Labem  až na penalty a dovolili tak třetím Třem Dvorům, aby se na ně bodově dotáhli. Ty toho také využili, když doma porazili Vrbovou Lhotu. Příští soupeř Veletova – Červené Pečky porazili Ovčáry vysoko 5 : O a Starý Kolín porazil Štítary těsně 3 : 2. Týnec nad Labem byl v tomto kole jediným týmem, který doma nezvítězil, ale i přesto získal bod za remízu.

V příštím kole do Veletova přijedou Červené Pečky, s nimiž Veletov na podzim prohrál kontumačně pro malý počet hráčů, snad na domácím hřišti veletovští hráči tuto ostudu nezopakují! Krakovany hrají ve Starém Kolíně, Týnec ve Vrbové Lhotě a Sendražice v Ovčárech. Veltruby hostí Nebovidy, Jestřábí Lhota Štítary a Tři Dvory Hradišťko!