VELETOV DĚLÍ OD SESTUPU JEDINÝ BOD ! KRAKOVANY ZTRATILI PODZIMNÍ FORMU A ZTRÁCEJÍ BODY …

29.04.2014 20:54

O posledním dubnovém víkendu Veletov hrál doma s trápícím se předposledním Týncem. Měli to být jasné tři body, ale veletovští hráči nevstřelili žádný gól a prohráli. V závěru zápasu navíc ještě dostal červenou kartu Michal Stolárik a minimálně v příštím kole bude Veletovu chybět. První gól Týnce padl ve 38 minutě, když se ve zmatku před veletovskou bránou nejlépe zorientoval hostující hráč Kulich a poslal Týnec do vedení. V další fázi zápasu měl více ze hry spíše Veletov, ale žádná z desítek střel se neujala ( nepřesně stříleli Aleš Scháněl, Honza Buňata, Vašek Veselý, Michal Stolárik, Lukáš Veselý nebo Honza Šedina ). Ke konci zápasu se Veletov sice dostal do tlaku, když dohrával na riziko v obraně, jenže místo srovnávacího gólu přišla již zmiňovaná červená karta a minutu před koncem i druhý týnecký gól, který vstřelil Lukáš Žiga hlavou po rohovém kopu. Týnec vyhrál 2 : 0 a zapsali si důležité tři body k záchraně. Naopak právě Veletov od sestupem ohrožených příček dělí jediný bod a to kvůli odečtení tří bodů a kontumaci zápasu s Vrbovou Lhotou. Údajně za neoprávněný start Martina Březiny v tomto utkání, proti čemuž se Veletov ohradil a vše by ještě měli vyřešit OFS Kolín a FAČR. Pokud však potvrdí neoprávněné starty tohoto hráče, může Veletov přijít i o další body, a v tomto případě by ho sestup do IV. třídy nejspíš neminul! Doufejme že vše dobře dopadne, že se vše vysvětlí a žádné body se odečítat nebudou.

V dalších utkáních musím vyzvednout hlavně další zaváhání Krakovan a jejich druhou porážku v řadě! Tentokrát prohráli 3 : 1 v Červených Pečkách a prohráli třetí z šesti jarních zápasů. A to dost na rozjetou podzimní Krakovanskou mašinu! Tohoto zaváhaní tentokrát využili druhé Veltruby, které vyhráli a stáhli ztrátu na čtyři body. V souboji dvou Lhot zvítězila Jestřábí, ta musela po poločase otáčet stav 2 : 3 na 5 : 3. Poslední Nebovidy také po poločase prohrávali, ale zabrali a zvítězili po penaltách a vezou si z Ovčár dva body. Třetí stále zůstávají Tři Dvory, které nezaváhali ve Starém Kolíně. Veletov díky kontumaci propadl na 11 místo jen s lepším skóre před dvanácté Hradišťko.

V dalším kole Veletov jede do posledních Nebovid, rád bych napsal že to jsou jasné tři body, ale po zápasu s Týncem a výkonu Nebovid v Ovčárech si myslím že jsou šance obou týmů vyrovnané! Krakovany hrají doma se Sendražicema, Veltruby jedou do Vrbové Lhoty a Tři Dvory hostí Jestřábí Lhotu. Týnec hraje doma se Starým Kolínem, Ovčáry ve Štítarech a Červené Pečky na Hradišťku…