VELETOV DO 58 MINUTY VEDL, POTÉ OBDRŽEL 5 GÓLŮ BĚHEM 22 MINUT A PROHRÁL !!

10.09.2013 07:22

Tři zápasy, tři vstřelené góly, pouze jednou to Veletovu stačilo na vítězství. Doma tento víkend znovu prohrál. Veltruby přijeli do Veletova v době, kdy byly na hrotu tabulky a ve Veletově potvrdili, že to není náhoda. Veletov sice od 39 minuty vedl díky gólu Davida Ježka,jednogólové vedení ale vydrželo jen 19 minut. V 58 minutě přišla smršť veltrubských zásahů! Čtyři z pěti gólů Veltruby vstřelili ze standardních situací, pouze jednou se gólově prosadili ze hry. V 58 minutě přišel srovnávací gól z rohového kopu, k hlavičce se dostal hostující hráč Vlasák. Tři minuty poté Veltruby zápas otočili gólem z volného přímého kopu, který přesně rozehrál Šindelář. Třetí gól si do vlastní branky v 75 minutě srazil hlavou Zdeněk Řehák při další standardní situaci hostů sám a Veltruby odskočili na dva góly! Ale stále to nebylo vše, v 77 minutě přišel další volný přímý kop, míč ve vápně od hlavičkoval Honza Šedina bohužel pouze před branku, kde si na dorážku naběhl Motajčík a zvýšil už na 4 : 1. Pátým gólem Veletov dorazil v 80 minutě Kmoch, který vstřelil první veltrubský gól ze hry! Veletov se v průběhu celého zápasu téměř do žádné šance nedostal, V prvním poločase se ke krásné střele dostal Pavel Kubka, bohužel ho ale vychytal golman. Ve druhém poločase rozehrával volný přímý kop Lukáš Veselý, který trefil střed branky, kde byl hostující golman opět připraven! Veltruby porazili Veletov 5 : 1 a po posledních dvou vzájemných zápasech mají dvě výhry a skóre 12 : 1 !!

Do čela tabulky se díky vysoké výhře dostali Krakovany, na druhé místo pouze o skóre spadli Veltruby a třetí Je Vrbová Lhota, ta zvítězila v Ovčárech. Tyto tři týmy ještě neztratili ani bod. Vrbová Lhota ke všemu ještě neobržela žádný gól!! Veletov spadl na sedmé místo za Nebovidy, které padli právě v Krakovanech. Poprvé v nové sezoně nadělovali i Červené Pečky, ty se výhrou 8 : 0 posunuli o pět míst, z předposledního na osmé, s bodovou ztrátou na Veletov. Poslední je bez bodu Týnec nad Labem, který prohrál právě v Pečkách a předposlední jsou Ovčáry s jediným bodem za prohru po penaltách…

Do dalšího zápasu nastoupí Veletov už v sobotu ve Vrbové Lhotě, na půdě týmu, který ještě neobdržel žádný gól, a veletovští hráči moc dobře vědí, jak těžké je ve Vrbové Lhotě vstřelit gól. V posledním zápase se zde  jediným gólem prosadil Jakub Souček, a na výhru to tenkrát nestačilo. Krakovany hrají ve Štířatech a Veltruby doma se Starým Kolínem. Ovčáry jedou do Třech Dvorů a Týnec doma přivítá Sendražice!!