Veletov doma v deseti otáčel zápas a zůstal neporažen! Kořenice překročili hranici 100 obdržených gólů !!

14.05.2013 13:18

Veletov tuto neděli doma zdolal další tým. Tentokráte do Veletova zavítala Jestřábí Lhota. Veletov v každém předchozím domácím zápase soupeře jasně přehrával a poté i vysoko porazil, u Jestřábí Lhoty tomu bylo jinak. Veletovští hrači tentokrát museli otáčet nepříznivý stav. Od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání. Šance byly na obou stranách, gól však padl až po půlhodině hry. Bohužel do branky Veletova. Nejdříve ve 23 minutě střílel těsně vedle Jirka Vlk, ale ve 30 minutě po chybách ve Veletovské obraně vstřelil gól hráč Jestřábí Lhoty. Veletov poprvé na jaře doma prohrával. Ve 39 minutě navíc musel parádním zákrokem Veletov od druhého gólu zachránit Milan Pohanka a ve 40 minutě nedal obrovskou šanci Honza Šedina. První poločas vyhráli hosté 1 : 0. V úvodních 10 minutách druhého poločasu přišli dva důležité momenty zápasu. Ve 49 minutě nacentroval Lukáš Veselý míč před branku přesně na Davida Olivu, který srovnal stav na 1 : 1 ! A v 55 minutě obdržel červenou kartu ( po druhé žluté ) Dušan Sýkora, ten tak na zbytek zápasu oslabil tým Veletova. Ale na hře Veletova nebylo téměř znát, že hraje v deseti. V 60 minutě vystřelil Josef Machaň, jeho střelu ještě hostující golman chytá, ale v 74 minutě se ke tvrdé střele od velkého vápna dostal Lukáš Veselý, tomu střela tentokrát perfektně sedla a míč po odrazu o tyč skončil v brance!! Veletov i v oslabení dokázal otočit zápas a zůstává tak doma neporažen!! Do konce utkání už se totiž nic zvláštního nestalo, Veletov zvítězil 2 : 1 a udržel se na třetím místě v tabulce soutěže.

První Krakovany už v sobotu porazili Vrbovou Lhotu a stále se tak drží na špici tabulky. Nezaváhala ale ani o skóre druhá Volárna, ta zvítězila ve Veltrubech a bodově se Krakovan stále drží. Třetí Veletov ztrácí na tyto celky šest bodů. Na čtvrtý Starý Kolín má pouze jednobodový náskok, Starý Kolín také zvítězil, už v sobotu si doma poradil s předposledníma Ovčárama, ty tak poprvé na jaře prohráli. Poslední zůstávají Kořenice, ty dostali v posledním kole další gólovou nadílku, tentokrát od Sendražic a už překročili stovku obdržených gólů!

V příštím kole jede Veletov už v sobotu do prvních Krakovan, tam ho čeká velmi těžký zápas o udržení třetí pozice! Ale těžký los má i Starý Kolín, ten jede do druhé Volárny , tyto dva zápasy mohou hodně zamíchat kartami na prvních čtyřech místech tabulky. Krakovany i Volárna mohou buď ztratit náskok nebo ho navýšit už na devět bodů a to už se bude jen těžko dohánět… Předposlední Ovčáry hostí Sendražice, a poslední Kořenice Vrbovou Lhotu!