Veletov poprvé venku zvítězil když otočil zápas ve Starém Kolíně a rozhodl při penaltách !

07.10.2014 12:45

 Veletovu se o víkendu podařilo prodloužit výbornou bilanci s týmem Starého Kolína. I když na jejich půdě znovu prohrával, opět dokázal otočit vývoj zápasu na svou stranu a zvítězit. Výkop zápasu byl naplánován na 13 hodinu, ale protože pan rozhodčí v inkriminovaný čas nedorazil, dohodli se oba týmy na náhradním sudím panem Stanislavem Řehákem. Ten s mužstvy nastoupil na trávník ve 13.20 hodin, právě v době, kdy dorazil pan Freund, rozhodčí, určený pro toto utkání. Zápas tedy začal o půl hodiny později. První minuty zápasu měli stejný průběh jako jiné veletovské zápasy. Opět spousta velkých šancí, ale žádný gól. Hlavně Luboš Sýkora mohl Veletov dvakrát poslat do vedení, ze svých šancí ale bohužel gól nevytěžil… Hrálo se téměř celý poločas před brankou domácích, ty se do šancí dostávali zřídka, přesto dali první gól právě oni. V sedmadvacáté minutě se prosadil domácí hráč Veselý. Veletov na tento gól naštěstí dokázal rychle odpovědět, ve 30 minutě srovnal stav utkání na 1 : 1 Aleš Scháněl. Ve druhém poločase se hra srovnala, šance byly na obou stranách, ale příliš pěkný fotbal už se nehrál, bylo to samý faul, žádná kloudná akce, a tak ve druhém poločasu gól nepadl. Po devadesáti minutách museli rozhodnout penalty. Penaltu proměnili všichni hráči kromě starokolínského hráče – Veselého, který trefil tyč ( stejný hráč vstřelil úvodní branku zápasu ) ! Veletov tak získal dva body a se Starým Kolínem znovu neprohrál!

     Plaňany znovu zvítězili, tentokrát ve šlágru kola na půdě Veltrub těsně 2 : 1, druhý Týnec také nezaváhal a zvítězil v Jestřábí Lhotě. Na třetí místo se dostali Tři Dvory, které přestříleli Volárnu. Poslední jsou stále Nebovidy, ty tentokrát nestačili na Pašinku a už sedm kol čekají na první body. Na předposlední místo spadli Ovčáry, které prohráli na Hradišťku. V posledním zápase porazili Štítary Novou Ves také až po penaltách.

V dalším kole hraje Veletov doma, v neděli 12. října, přivítá na svém hřišti čechii z Veltrub. Poslední vzájemný zápas dopadl pro Veletov mizerně, když prohrál 2 : 6. Bilance s tímto týmem je ale vyrovnaná, i když jsou i tentokrát mírnými favority Veltruby. Plaňany hrají také doma, tentokrát s Pašinkou, druhý Týnec jede do třetích Třech Dvorů a Starý Kolín na Volárnu. Ovčáry přivítají Jestřábí Lhotu, Štítary v Kolíně Hradišťko a poslední Nebovidy zkusí dosáhnout na první body v duelu proti Nové Vsi. Všechna utkání začínají v 16.00 hodin….