Veletov se střelecky trápil přes 60 minut !!

12.10.2009 23:57

O víkendu se hrálo další kolo III.A třídy a Veletov hrál poprvé v sezoně v sobotu. Nyní zavítal k nováčkovi letošní sezony – do Vrbové Lhoty. S pohledu tabulky pro Veletov jasný zápas – jasná výhra, na trávníku to tak však vůbec nevypadalo. Veletov tři body doslova vydřel v poslední půlhodině hry. Hráči Vrbové Lhoty hráli pasivní defenzivní fotbal a proti takovým se útočí nejhůř. Navíc početné brejky domácích byly přímo infarktové!

Už v první minutě mohl skórovat Lukáš Veselý, jenže gól nedal a načal šňůru mizérií před brankou domácího golmana. Hned na to, totiž nedává gól ani David Oliva, který se dostal dolance. V desáté minutě naopak poprvé zachraňuje Veletov Jarda Klečka, který zastavil první brejk domácích. Ve dvacáté minutě se netrefuje Zdeněk Hejduk a neujímá se ani parádní střela Jiřího Vlka. A v jednadvacáté minutě opět čaruje Jarda Klečka. Do konce poločasu mají šance ještě Zdeňkové Řehák i Hejduk, ale poločas stejně končí bez branek. Na začátku druhého poločasu nejdříve Zdeněk Řehák hlavičkuje přímo do golmana, ale po hodině hry, přesněji v 62 minutě už se Zdeněk nemílí a protrhává veletovské trápení, Veletov vede 1 : 0! V 65 minutě střídá Lukáše Veselého Dušan Sýkora a o pět minut později padá druhý gól Veletova. Honza Šedina centruje balon před bránu, kde skvěle hlavičkuje Zdeněk Hejduk a zvyšuje stav na 2 : 0! V posledních minutách ještě zazlobili domácí, ale jednou Veletov zachránila tyč a v ostatních případech výborný Jarda Klečka, který vychytal svou první nulu za Veletov!

Starý Kolín i Nebovidy vyhráli nad svými soupeři shodně těsně 1 : 0, takže je Veletov stále třetí. Na předposlední místo spadli letos překvapivě mizerné Krakovany…