Veletov senzačně porazil Krakovany !! K postupu má opět nejblíž Volárna ! Dušan Sýkora ve Veletově může nastoupit…

21.05.2013 16:47

Veletov sehrál 22 kolo v sobotu v Krakovanech. A veletovští hráči znovu příjemně překvapili. První tým tabulky totiž dokázali jednoznačně porazili! Tentokrát jsem osobně zápas neviděl, protože jsem ho nestihl, proto píši jen nejdůležitější fakta zápasu. Veletovští hráči vstřelili čtyři góly, postupně se prosadili v prvním poločasu Jakub Souček, Lukáš Veselý a Zdeněk Zdeněk Řehák. A ve druhém poločasu přidal svůj druhý gól v utkání Lukáš Veselý. Milan Pohanka vychytal další nulu, už pátou v sezoně. Uděleny byly pouze dvě žluté karty, na každé straně jedna, na té veletovské ji viděl Pavel Kubka.

Veletov díky této důležité výhře stáhl náskok Krakovan na tři body a udržel se třetí, ale na první místo se znovu vyhoupla Volárna, která doma porazila Starý Kolín a náskok šesti bodů před Veletovem si udržela a navíc se bodově odlepila od druhých Krakovan. Starý Kolín ztrátou bodů ve Volárně přišel o čtvrté místo, na něj se posunuli Sendražice, ty porazili Ovčáry, které tak zůstávají předposlední. Na posledním místě se usadili Kořenice, v posledním kole znovu prohráli, když doma nestačili na Vrbovou Lhotu.

23 kolo Veletov sehraje doma právě proti posledním Kořenicím. Předpokládám že si veletovští hráči pořádně zastřílí a nepřipustí nějaké další překvapení… Volárna hostí Ovčáry a Krakovany jedou už v sobotu na Hradišťko…

 

Tresty za červené karty pro Michala Nováka a Dušana Sýkoru :

Michal Novák nesmí nastoupit ve 4 soutěžních utkáních počínaje 21. kolem a Dušan Sýkora dostal stopku na jedno soutěžní utkání a to právě na to v Krakovanech, takže do příštího zápasu už může nastoupit.