VELETOV VE DRUHÉM KOLE UBRÁNIL TŘI BODY !! TOMÁŠ VOKÁL VYCHYTAL PRVNÍ NULU !!

06.09.2013 06:07

Trápení Veletovských hráčů pokračovalo i ve druhém kole nové sezony. Hráči si sice vytvořili mnoho šancí, ale mnoho z nich nedokázali dotáhnout do konce a skórovat z nich. Opět vstřelili pouze jeden gól a díky první nule v sezoně Tomáše Vokála, zvítězili těsně 1 : 0 a brali první tři body do tabulky, ve které se vyšplhali na šesté místo. Zápas Veletova v Jestřábí Lhotě rozhodl rychlým gólem už v 10 minutě Aleš Scháněl, který dorazil vyraženou střelu Pavla Kubky. Ve 12 a 14 minutě měl velké šance Josef Machaň, ten se bohužel neprosadil. Ve zbytku poločasu se do tempa dostala i domácí Jestřábí Lhota a začalo se hrát ze strany na stranu. Ve 40 minutě se dostal do šance Lukáš Veselý, ten po svém sólu v obraně domácích nakonec trefil připraveného golmana. Druhý poločas herně ovládla Jestřábí Lhota, více se dostávala před veletovskou branku, ale naštěstí jim také scházela přesná koncovka. Tomáše Vokála v brance překonali pouze jednou, ale na brankové čáře ho zastoupil Zdeněk Řehák, když odhlavičkoval míč, mířící do branky, do bezpečí. Veletov tak už hrozil pouze z úniků, do kterých se závěrem utkání dostávali hráči čím dál častěji, domácí ve snaze vyrovnat stav příliš otevírali obranu, a tak veletovští útočníci několikrát přečíslili obranu, ale jak jsem zmiňoval, nedokázali si v poslední fázi přesně přihrát a zakončit. Do té největší šance se pět minut před koncem dostal střídající David Ježek, ten nejprve zakopl a poté znovuzískaný míč nedokázal trefit tak, aby překonal domácího golmana. Poslední veletovskou šanci v zápase spálil i druhý nováček v sestavě Veletova, Vladimír Kaic parádně unikl po straně, ale opět přišla ta špatná finální přihrávka před branku! V úplném závěru ještě Jestřábí Lhota zahrávala dva rohové kopy, to už byl Veletov pod velikým tlakem, ale tři body nakonec se štěstím ubránil !!

V dalších utkáních Tři Dvory ,v duelu dvou spadlých týmů, porazili Červené Pečky, místní derby sousedících obcí znovu ovládli Krakovany a překvapením sezony je zatím Vrbová Lhota, která zvítězila i ve druhém utkání a je v tabulce třetí pouze o skóre za prvníma Veltrubama a druhýma Krakovanama. Na čtvrté místo spadli Nebovidy, pátý je nováček ze Štítar a právě na šesté místo se posunul Veletov. Předposlední je Týnec a poslední Červené Pečky. Tyto dva týmy společně se Sendražicemi ještě neuhráli ani bod. Znovu došlo i na penalty. Znovu se po nich radoval Starý Kolín, ten po Veletovu porazil i Hradišťko a Nebovidy po penaltách porazili Štířaty!

V příštím kole přijedou do Veletova Veltruby! Těm má Veletov co odplácet! Na jaře tohoto roku Veletov ve Veltrubech směšně prohrál 7 : 0 !! Ale při pohledu do tabulky a umístění Veltrub, nevím nevím, jak dopadne tento duel 8. září od 17.00 hodin!! O poslední místo se utkají Týnec nad Labem a Červené Pečky, Vrbová Lhota jede vybojovat další body do Ovčár a druhé Krakovany hostí čtvrté Nebovidy!!