VELETOV ZNOVU NAKROČIL KE ŠPATNÉMU ZÁVĚRU SEZONY !! VOLÁRNA JE JEDINÝ KROK OD OKRESU !!

12.06.2013 07:42

Veletov o víkendu poprvé na jaře 2013 doma prohrál! Bylo to poslední kolo, hrané ve Veletově, do té doby veletovští hráči na svém hřišti neztratili ani jeden bod, v posledních dvou domácích zápasech už se ale k výhře natrápili a ten poslední nakonec prohráli!! Vrbová Lhota, bojující o záchranu, začala mnohem lépe a po 22 minutách vedla 1 : 0 ! veletovští hráči sice šance měli např. Pavel Kubka, Aleš Scháněl nebo Jirka Vlk, ale nikdo z nich nemířil přesně! Největší šanci měl v 52 minutě Aleš Scháněl, ten mířil opravdu těsně vedle branky hostů !! V 55 minutě vychytal Jirku Vlka golman Vrbové Lhoty. K pěkné střele se dostal i Tomáš Vedral, ale hostující obránci ji zblokovali. K vyrovnávacímu gólu měl od 65 minuty pomoci i Honza Šedna, který vystřídal Lukáše Veselého. Ale místo gólu Veletova, přišel 10 minut před koncem druhý zásah hostů a zvýšení na 2 : 0 ! Musíme podotknout i výtečné zákroky Milana Pohanky, který zachránil Veletov od vyšší nadílky! V poslední minutě zápasu nakonec snížil na 1 : 2 Jakub Souček, víc ale Veletov nestihl. Vrbová Lhota zvítězila a získala pro ni důležité tři body k záchraně !!

A další zápasy ? Krakovany znovu vysoko prohráli a znovu spadli na druhé místo za Volárnu! Ta nezaváhala porazila Nebovidy 5 : 0, má na špici tříbodový náskok a je jednou nohou v okresním přeboru! Stačí ji aby v posledním kole v Jestřábí Lhotě získala alespoň bod !! Při shodě bodů totiž postupují Krakovany ! Veletov ještě musí o třetí místo těžce bojovat, poslední dva zápasy sezony totiž hraje venku!! Ten první už ve čtvrtek 13. června od 18.00 hodin v Sendražicích a ten druhý v sobotu 15. června od 17.00 hodin v Ovčárech!! Ty jsou ještě stále ohroženi sestupem, protože poslední Kořenice vybojovali cenný bod v dohrávce 23 kola proti Hradišťku a zůstali tak ještě ve hře o záchranu ve III. třídě ( samozřejmě v případě, že sestoupí pouze jeden tým z této třídy, jinak Kořenicím ani Ovčárům nepomůžou ani výhry a sestoupí oba týmy…)!!

Ve středu a ve čtvrtek 12. a 13. června se dohrává 23 kolo, od 18.00 hodin nastoupí Veltruby v Jestřábí Lhotě, Starý Kolín v Nebovidech a samozřejmě Veletov v Sendražicích !

V sobotu a v neděli se sezona uzavře posledním kolem. V sobotu hrají hlavně Krakovany ve Starém Kolíně a Veletov v Ovčárech! A v neděli se o postupujícím rozhodne v Jestřábí Lhotě, kam přijede právě Volárna !!