Veletovští hráči nevstřelili gól ze hry už 276 minut a sestupu jdou naproti . Volárna padá z Okresního přeboru !!

13.05.2014 20:20

Veletovské trápení pokračuje, o víkendu Veletov doma nestačil na Štítary a znovu prohrál! Veletovští útočníci nevstřelili gól ze hry víc jak tři zápasy, tak se o záchranu nehraje. V 10 minutě sice pěkně vystřelil Vašek Janovský těsně nad bránu, ale první gól vstřelili hosté, ve 20 minutě se střelecky prosadil druhý nejlepší střelec soutěže – Petr Skořepa. Veletov srovnal gólem z penalty, kterou rozhodčí nařídil za faul na Honzu Šedinu v pokutovém území. Penaltu proměnil Lukáš Veselý. Po tomto gólu se Veletov sice herně vyrovnal soupeři, ale ke gólu to bohužel nevedlo. Naopak hosté přidali další dvě branky, obě vstřelil Martin Novotný, který určil konečné skóre 3 : 1 pro Štítary.

V dalších utkáních se žádné překvapivé výsledky neodehráli, šlágr kola dopadl lépe pro Tři Dvory, které porazili druhé Veltruby a v tabulce se na ně dotáhli na rozdíl jednoho bodu. Toho využili první Krakovany, ty zvítězili a navýšili náskok v čele na sedm bodů. Nebovidy prohráli ve Starém Kolíně a Hradišťko ve Vrbové Lhotě, takže Veletov zůstává na 12 místě se stejným počtem bodů jako má předposlední Hradišťko. Červené Pečky prohráli v Sendražicích a Týnec v Jestřábí Lhotě, ten zůstává dva body před Veletovem.

V dalším kole jede Veletov do vedoucích Krakovan už v sobotu ! Veltruby hrají v Týnci nad Labem a Jestřábí Lhota v Nebovidech. Do Hradišťka přijedou Sendražice a do Třech Dvorů Vrbová Lhota.

Tým Volárny po ročním působení v Okresním přeboru padá zpět do III. Třídy, na posledním místě ztrácí 19 bodů, tudíž už se nezachrání…