ZDENĚK ŘEHÁK SE DVĚMA GÓLY VYHOUPL DO ČELA TABULKY STŘELCŮ,ALE NA VÝHRU TO OPĚT NESTAČILO!

16.10.2013 07:28

Po výborném výkonu na domácím hřišti v minulém kole, Veletov na hřišti v Kolíně prohrál s nováčkem soutěže, Štítarským SK ! Ale po úvodních minutách to pro Veletov vypadalo velice nadějně! Už v 10 minutě se hlavou po rohovém kopu prosadil Zdeněk Řehák a otevřel skóre zápasu. V 16 minutě dokonce neproměnil penaltu štítarský Adam Přibil, který i se svým bratrem Matějem kdysi hráli za Veletov. Stav tedy zůstal 1 : 0 pro Veletov, ale některým veletovským hráčům se nelíbily verdikty sudího, a slibný vývoj zápasu zastínili zbytečné žluté karty Martina Březiny a Josefa Machaně za řeči na adresu rozhodčího. No a ve 30 minutě si spravil náladu Adam Přibil vyrovnávacím gólem, který mu z části daroval i David Ježek v brance Veletova, když pozdě vyběhl z branky proti zakončujícímu střelci. Minutku před koncem prvního poločasu Štířaty dokonce otočili vývoj utkání gólem ze standardní situace, která přišla po faulu Martina Březiny, který mohl být rád, že neodešel předčasně do sprch s červenou kartou! Hned v úvodu druhého poločasu srovnal na 2 : 2 druhým gólem v zápase Zdeněk Řehák, který se nejlépe orientoval ve schrumáži před brankou domácích a dokázal šanci proměnit! Po tomto gólu se hrál celkem vyrovnaný fotbal, i když do větších šancí se dostávali Štítary, hlavně Adam Přibil, ten unikal veletovské obraně hodně často, v jedné šanci se místo střely rozhodl pro nahrávku, kterou Veletov zblokoval, v další šanci dal dokonce gól, ale byl v postavení mimo hru, a tak neplatil. Rozhodující gól padl v 72 minutě, bohužel do sítě Veletova, po druhé chybě Davida Ježka, kterému propadl míč mezi rukama při střele domácích! Veletov už nedokázal srovnat a tak znovu prohrál!

Štítary díky těmto bodům vystřídali Vrbovou Lhotu na třetím místě v tabulce soutěže, ta potřetí v řadě prohrála, tentokrát  na Hradišťku, které bylo poslední, nyní se touto výhrou vyhouplo na 12 místo. Na to poslední se propadli Nebovidy, ty prohráli doma se Starým Kolínem vysoko 2 : 6 !! První dále zůstávají Krakovany, které dosud neprohráli, druhé jsou Veltruby, ty v posledním kole ztratili další body, když prohráli ve Třech Dvorech na penalty.

V dalším kole v neděli 20. října do Veletova přijedou neporažené Krakovany, ty Veletov v posledním vzájemném utkání porazil vysoko 4 : 0, uvidíme, zda letos Krakovanům Veletov přetrhne vítěznou šňůru! Veltruby hrají doma s Týncem, Štítary v Kolíně a poslední Nebovidy se pokusí o nějaké body v Jestřábí Lhotě, a pozor, všechna utkání začínají už v    15.30 hodin !!!